Informatie opvragen
info@vict.nl
Stratumsedijk 20 - 5611ND Eindhoven
040 232 33 00

Office365

Office implementeren in uw organisatie

Met Office 365 werkt u efficiënter en stijgt de productiviteit van de hele organisatie! U werkt waar u wilt. Met een PC, een laptop, een smartphone, een iPad, een Surface of een tablet. Werk met het apparaat dat u prettig vindt. Overal samenwerken in documenten, altijd toegang tot de laatste versie van een document en eenvoudig gebruik maken van de nieuwste communicatie mogelijkheden.

MIGREREN NAAR OFFICE 365

Vanaf niets starten met Office 365 is eenvoudig. U vult uw gegevens in en u kunt beginnen, maar dit is niet het hele verhaal. De e-mails, documenten en gegevens die nu op uw server staan, moet u migreren naar Office 365. Eventuele koppelingen met andere applicaties moeten opnieuw gelegd worden. Voor het overstappen op Office 365 zijn een goed plan en technische kennis noodzakelijk.

VOORDELEN VAN OFFICE 365

BETER SAMENWERKEN
Met Office 365 hebt u toegang tot vertrouwde applicaties voor productieve samenwerking. Deze werken op alle apparaten.
WERKEN VANAF ELKE LOCATIE
Of u nu online of offline werkt, vanaf uw PC, tablet of telefoon, Office 365 is altijd toegankelijk met gebruiksvriendelijke applicaties voor alle platformen.
WERK IN VERTROUWEN
Met slimme beveiligingsoplossingen houdt u de controle over gegevensbeveiliging en compliance, terwijl gebruikers productief samenwerken. Wilt u graag meer weten over office365 en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies